İzmir'deki kayıp kız bulundu

/ Kaynak: AA
İzmir'deki kayıp kız bulundu

YAŞAM Haberleri  / AA

Karabağlar ilçesinde anneannesi gitmek için evinden ayrılan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 13 yaşındaki Yağmur Kırtay'ın bulunduğu bildirildi.

Alınan bilgiye göre, dün Yeşilyurt semtindeki evlerinden, arka sokakta oturan anneannesinin evine gitmek için ayrılan Kırtay'a, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışması sonucu ulaşıldı.Yeşilyurt'taki bir arkadaşında kaldığı öne sürülen Kırtay'ın, çocuk şube müdürlüğünde pedegog eşliğinde ifadesinin alındığı, herhangi bir sağlık sorununun olmadığı belirtildi.
Yağmur Kırtay'ın annesi Alev Özaskan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kızının kayıp olduğu saatlerde çok korktuğunu, bulunmasından sonra rahatladığını belirtti.
Özaskan, kızının bulunmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Büyük mutluluk duyuyorum, sosyal medyadaki duyarlı vatandaşlarımıza, polise ve basına teşekkür ediyorum" diye konuştu.


YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...