Annesini son kez görmeye sedye ile geldi!

Annesini son kez görmeye sedye ile geldi!

YAŞAM Haberleri

Hopa ilçesinde hayatını kaybeden 3 kişinin cenazesi, Yoldere köyünde toprağa verildi. Güne damga vuran kare ise herkesi ağlattı.

Artvin'in Hopa ilçesinde meydana gelen sel ve heyelanlar nbsp;nedeniyle enkaz altında kalarak yaşamını yitiren 3 kişinin cenazesi, ilçeye bağlı nbsp;Yoldere köyünde toprağa verildi.Ünsal Gedik ve oğlu Erdal Eren Gedik ile Emniyet Gedik için Yoldere nbsp;köyü Aşağı Mahalle Camisi'nde öğle vakti cenaze namazı kılındı. Cenazeler, nbsp;Yoldere köyü mezarlığına defnedildi. Cenaze törenine, Gedik ailesi ve yakınlarının yanı sıra Artvin Valisi nbsp;Kemal Cirit, Artvin AK Parti Milletvekili İsrafil Kışla, CHP Artvin Milletvekili nbsp;Uğur Bayraktutan, CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, CHP İzmir Milletvekili nbsp;Ali Yiğit, CHP Bursa Milletvekili Erkan Bayrak, Hopa Kaymakamı Mehmet Ali Özkan nbsp;ile çok sayıda vatandaş katıldı. Ünsal Gedik'in eşi Kazım ile enkaz altından çıkartılan kızı Naz Gedik, nbsp;cenaze namazı öncesi Ünsal ve Erdal Eren Gedik'in tabutuna sarılarak ağladı.
Baba Gedik, oğlunun tabutuna sarılarak, "Hani vekil olacaktın? Bana nbsp;nasıl söz vermiştin; senin servis paranı bile yatırmıştım" diyerek gözyaşı döktü.
Annesini son kez görmeye sedye ile geldi!

- Annesini sedye ile son kez görmeye geldi
Türk bayrağına sarılı cenazeler, dün enkaz altından çıkartılarak Rize nbsp;Devlet Hastanesine kaldırılan Emniyet Gedik'in kızı Cansu Kaya'nın annesini son nbsp;kez görmesi için yaklaşık 1,5 saat bekletildi.
Cenaze törenine ambulansla getirilen Kaya, sedyeyle taşınarak nbsp;annesinin tabutunun yanına götürüldü. Tabutu eliyle tutan Kaya, "Beni buraya, bunun için mi getirdiniz? Kim var orada, anne" diyerek gözyaşı döktü.
Emniyet Gedik'in enkaz altından çıkartılan diğer kızı Tuğba Gedik ise nbsp;tedavisi devam ettiği için cenaze törenine katılamadı.
Öte yandan Kazım Gedik ve ailesinin Gebze'de yaşadığı ve yaz tatillerini köylerinde geçirdikleri, Kazım Gedik'in iş nedeniyle köye gelmediği nbsp;öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...