Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çankaya Köşkü yakınında dehşet!

/ Kaynak: İHA
Çankaya Köşkü yakınında dehşet!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Başbakanlık Çankaya Köşkü yakınında bir kişi, evinin önündeki otoparkta bulunan aracına binerken freni patlayan kamyonun altında kaldı.

Kaza, Çankaya Köşkünün bulunduğu Ziyaurrahman Caddesinde saat 16.00'da meydana geldi. İddiaya göre, cadde üzerinde yokuş aşağı ilerleyen S.M. yönetimindeki 06 AY 9220 plakalı Ankara Büyükşehir Belediyesine ait kamyonun freni patladı. Kamyon şoförü S.M., freni patlayan kamyonun direksiyonunu sağ taraftaki kaldırıma çevirdi. Bu sırada Ethem Yüksel oturduğu binanın önündeki otomobiline binmek üzere aracına yöneldi. Kamyon şoförü S.M., Yüksel'i de altına aldıktan sonra duvara çarparak durabildi. Kaza sonrası olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri çağırıldı. İtfaiye ekiplerinin çalışmalarıyla kamyonun altından çıkarılan Yüksel, yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye götürüldü. Yüksel'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Çankaya Köşkü 5 numaralı giriş kapısı yakınında olan kazada kamyon şoförü S.M. yara almadan kurtuldu. Kaza sonucu Yüksel'in 06 BG 6541 plakalı park halindeki otomobili hasar gördü.
Kaza yerine gelen Ethem Yüksel'in damadı olduğu öğrenilen bir kişi olayı telefonda yakınlarına "Bacağı ezilmiş, şuuru yerindeymiş, kafada bir şey yok diyorlar" diye anlattı. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...