Nabi Avcı, şehit uzman çavuşun mevlidine katıldı

/ Kaynak: İHA
Nabi Avcı, şehit uzman çavuşun mevlidine katıldı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bakan Nabi Avcı, geçtiğimiz hafta Diyarbakır Lice'de PKK'lılarla girdiği çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Muhammet Tufan için okunan mevlide katıldı.

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, geçtiğimiz hafta Diyarbakır'ın Lice ilçesinde PKK'lılarla girdiği çatışmada şehit olan 28 yaşındaki Jandarma Komando Uzman Çavuş Muhammet Tufan için okunan mevlide katıldı. Bakan Avcı, AK Parti Eskişehir İl Danışma Meclisi Toplantısı'nın ardından karayoluyla Çifteler ilçesine geçti. Avcı, geçtiğimiz hafta şehit olan Jandarma Komando Uzman Çavuş Muhammet Tufan'ın Çifçi Mahallesi'nde bulunan baba ocağındaki mevlidine katıldı. Bakan Avcı'yı şehidin babası Celal Tufan, şehidin akrabaları ve ilçe sakinleri karşıladı. Acılı baba ve Bakan Avcı yan yana oturarak Mevlid-i Şerif'i dinlediler. Yapılan duaların ardından Bakan Avcı, ilçeden ayrılarak Ankara'ya doğru hareket etti. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...