Kargı'da feci kaza, 2 kişi hayatını kaybetti

/ Kaynak: İHA
Kargı'da feci kaza, 2 kişi hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Çorum'un Kargı ilçesinde TIR ile otomobilin kavşakta çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

Kaza, Kargı-Sinop kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kargı ilçesinden Tosya istikametine gitmekte olan M.B. (35) yönetimindeki 37 KL 369 plakalı otomobil, Kargı kavşağında Tosya istikametinden Sinop istikametine gitmekte olan N.E.Y. (52) yönetimindeki 57 DU 277 plakalı TIR ile çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü M.B. ile otomobilde bulunan İ.K. (55) ve D.Ö. (55) yaralandı. Ambulansla Kargı Ahmet Hamdi Akpınar Devlet Hastanesi'ne götürülürken yaralılardan İ.K. ve D.Ö. yolda hayatını kaybetti. Sürücü M.B. ise, yapılan ilk müdahalenin ardından Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Kazanın ardından TIR sürücüsü polis tarafından gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi. nbsp;


YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...