Kayıp kızı, 6 çocuk babası akrabası kaçırıp...

/ Kaynak: DHA
Kayıp kızı, 6 çocuk babası akrabası kaçırıp...

YAŞAM Haberleri  / DHA

Bedensel ve zihinsel engelli 21 yaşındaki D.E. 4 gün sonra Denizli'de bulundu. Genç kızı Denizli'ye götürüp, birlikte olduğu ileri sürülen adam ise...

Muğla Köyceğiz'de ailesinin bir anlık dalgınlığı sırasında evden çıkan bedensel ve zihinsel engelli 21 yaşındaki D.E. 4 gün sonra Denizli'de bulundu. Genç kızı Denizli'ye götürüp, birlikte olduğu ileri sürülen akrabası M.D. gözaltına alındı. Otmanlar Mahallesi'nde, çiftçilik yapan Zeliha- Mehmet Eşmeli çiftinin 4 çocuğundan en büyüğü olan bedensel ve zihinsel engelli D.E., geçen 23 Ağustos sabahı annesinin kahvaltı hazırladığı sırada evden çıktı. Ortadan kaybolan kızlarını gidebileceği yerlere bakmalarına rağmen bulamayan Eşmeli çifti, durumu mahalle muhtarı ve Jandarmaya bildirdi. Jandarma ve köylüler, sabaha kadar aramalarına rağmen genç kıza ulaşamadı. Görgü tanıklarının, kızın ortadan kaybolduğu saatlerde akrabaları olan ve aynı köyde yaşayan uzaktan akrabaları M.D.'nin motosikletiyle evlerinin önünden geçtiğini belirleyen jandarma bu yönde yoğunlaştı. 
Evli ve 6 çocuk babası M.D.'nin o günden sonra evine de gitmediğinin belirlenmesi üzerine jandarma M.D.'nin peşine düştü. Cep telefonu takibe alınan M.D.'nin Denizli'de bir arkadaşının evinde olduğu tespit edildi. Eve operasyon düzenleyen jandarma M.D.'yi gözaltına alıp, engelli kızı kurtardı. Köyceğiz Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen D.E., ailesine teslim edildi. M.D.'nin, jandarmadaki işlemlerinin ardından bugün Köyceğiz Adliyesi'ne sevk edileceği bildirildi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...