İstanbul'daki kazada ölü sayısı 3'e yükseldi

/ Kaynak: DHA
İstanbul'daki kazada ölü sayısı 3'e yükseldi

YAŞAM Haberleri  / DHA

İstanbul'da meydana gelen feci kazada ölü sayısı 3'e yükseldi, işte olay yerinden ilk görüntüler...

D-100 Karayolu'nun Tuzla kesiminde, Gebze-Harem hattında çalışan bir yolcu minibüsü, bariyerleri aşarak yolun karşısına geçti ve İstanbul istikametine giden bir otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Feci kazada 3 kişi öldü, 9 kişi de yaralandı. Kaza saat 20.30 sıralarında meydana geldi. Tuzla'ya gitmekte olan Gebze-Harem minibüsü, D-100 Karayolu Tuzla Köprüsü'nde kontrolden çıktı. Bariyerleri aşarak yolun karşı tarafına geçen minibüs, Kocaeli'nden İstanbul'a seyir halinde olan 41 TR 4521 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle hurda yığınına dönen otomobilin içerisinde bulunan 2 kişi araç içinde sıkışarak feci şekilde hayatını kaybetti. Minibüsün içerisinde bulunan yolculardan 10'u da yaralandı. Bu arada, minibüs ile otomobil çarpıştığı esnada seyir halinde olan bir otomobil de kazayı ufak hasarla atlattı.  Kazayı gören vatandaşlar polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine kısa sürede çok sayıda polis, itfaiye ve ambulans ekibi sevk edildi.
İstanbul'daki kazada ölü sayısı 3'e yükseldi

D-100 KARAYOLU TRAFİĞE KAPATILDI
Polis, D-100 Karayolu'nu çift yönlü trafiğe kapattı. Yoğun trafik nedeniyle kazanın olduğu İstanbul istikametine ambulans ekipleri ters yönden geldi. Yaralılar, 112 Acil ekipleri tarafından çevre hastanelere götürüldü. 
İstanbul'daki kazada ölü sayısı 3'e yükseldi

Otomobilin içinde can veren 2 kişi ise araç içerisinde sıkıştıkları için itfaiye ve sağlık ekiplerinin çalışmaları sonucunda çıkarıldı. 2 kişinin cesedi Tuzla Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.
İstanbul'daki kazada ölü sayısı 3'e yükseldi
1 KİŞİ DE HASTANEDE ÖLDÜ

Kazada ağır yaralanarak Tuzla Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 1 minibüs yolcusunun da hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi. Minibüsü kullanan ve ismi öğrenilemeyen hafif yaralı şoförün ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındığı bildirildi.
İstanbul'daki kazada ölü sayısı 3'e yükseldi
D-100 YENİDEN AÇILDI

Kazaya karışan minibüs ve otomobil çekiciye yüklenerek yol açıldı. Belediye ekiplerinin yolu temizlemesinin ardından D-100 Karayolu tekrar çift yönlü olarak trafiğe açıldı. 


Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
 


YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...