Yeni evli çiftin feci sonu!

/ Kaynak: DHA
Yeni evli çiftin feci sonu!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Muğla'da tarlaya yuvarlanan otomobilde ağır yaralanan yeni evli çiftten Funda Aydoğan kaldırıldığı hastanede öldü, eşi de yaralandı.

Muğla'nın Milas İlçesi'nde kontrolden çıkıp, takla atarak yol kenarındaki tarlaya yuvarlanan otomobilde ağır yaralanan yeni evli çiftten 23 yaşındaki Funda Aydoğan kaldırıldığı hastanede öldü, eşi 27 yaşındaki Naim Aydoğan yaralandı.Naim Aydoğan, dün yönetimindeki 48 LG 161 plakalı otomobil ile Koru Mahallesi, Pilavtepe Mevkii'nde giderken kontrolü yitirdi. Otomobil, refüje çarpıp, takla atarak yoldan çıktı. Yaklaşık 3 metre yükseklikten 30 metre ilerdeki tarlaya yuvarlanan otomobilin sürücüsü Aydoğan ve kısa süre önce nikahları kıyılan Funda Aydoğan yaralandı. Yaralılardan Naim Aydoğan, Milas 75'inci Yıl Devlet Hastanesi'ne, durumu daha ağır olan eşi Funda Aydoğan ise, Özel İzan Sağlık Hastanesi'ne sevk edildi. Aydoğan, buradaki ilk müdahale ardından Milas 75'inci Yıl Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Aydoğan gece durumunum daha da ağırlaşması üzerine sevk edildiği Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde doktorların müdalesine rağmen öldü. Eşi Naim Aydoğan'ın tedavinin sürdüğü bildirildi. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.


YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...