Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Engellinin aracına haciz!

Engellinin aracına haciz!

YAŞAM Haberleri

Kocaeli'de fiziksel engelli Yusuf Taşören'in arabasına, uzak bir akrabalarının kefil olduğu kredi borcu sebebiyle haciz konuldu.

Derince ilçesinde Yusuf Taşören'in kardeşi İsmail Taşören, babasının dayısı Necip T.'nin 2005 yılında 450 bin TL tutarında bir krediye kefil olduğunu, ölenlerden dolayı şimdi bu borcun kendilerinden talep edildiğini söyledi. Haberleri olmadığı için reddi miras talebinde de bulunamadıklarını ifade eden İsmail Taşören, “Bu borç babamızdan miras olarak bize geldi. Şu anda benim maaşıma icra konulmuş. Ağabeyimin arabasına icra koymuşlar. Hastaneye gidebilsin diye abime borç harç bir otomobil almıştık, şimdi onu da elimizden almaya çalışıyorlar” dedi. 1998 yılında iş kazası geçirdiğini ve belden aşağısının felç olduğunu belirten Yusuf Taşören de “Arabayı benim elimden aldıklarında, yarın ben hastalanırsam nasıl hastaneye gideceğim? Bazı günler günde 3-4 kez hastaneye gidiyorum. Yetkililerden yardım bekliyorum” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...