İnşaattan düşen çocuk öldü!

/ Kaynak: İHA
İnşaattan düşen çocuk öldü!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Aydın'da, 5 katlı inşaatın en üst katında babası ve ağabeyiyle birlikte sıva yapmakta olan 16 yaşındaki çocuk, düşerek öldü...

Aydın'nın Efeler ilçesinde, 5 katlı inşaatın en üst katında babası ve ağabeyiyle birlikte sıva yapmakta olan 16 yaşındaki çocuk, dengesini kaybedip düşmesi sonucu hayatını kaybetti. Olay, bu sabah saat 10.00 sıralarında Efeler ilçesi Cuma Mahallesi 208 Sokak'ta yapımı devam eden 5 katlı inşaatta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 25 metre yükseklikte babası ve ağabeyiyle birlikte alçı sıva yapmakta olan B.T. (16), bir anda dengesini kaybederek sokağa düştü. Duydukları gürültüyle B.T.'nin düştüğünü fark ederek yanına koşan baba oğul, B.T.'nin kanlar içinde yerde yattığını görünce sinir krizleri geçirdi. Ağır yaralanan çocuk, 112 Acil Servis ekiplerinin olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Talihsiz çocuk, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. 

GÜVENLİK ÖNLEMİ YOKTU 

16 yaşındaki B.T.'nin ölümüyle sonuçlanan iş kazasının ardından Olay Yeri İnceleme ekipleri, inşaata inceleme yaptı. Çocuğun inşaatın son katında kalaslar üzerinde hiçbir güvenlik önlemi olmadan sıva yapması, vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı. 
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 


 

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...