Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Diyarbakır'da vahşet! Önce karısını öldürdü sonra da...

/ Kaynak: İHA
Diyarbakır'da vahşet! Önce karısını öldürdü sonra da...

YAŞAM Haberleri  / İHA

Diyarbakır'da eşiyle tartışan bir şahıs belindeki çıkardığı ruhsatsız tabancasıyla önce eşinin kafasına ateş ederek öldürdü, ardından da kendisini öldürdü.

Edinilen bilgilere göre olay, Diyarbakır'ın Sur ilçesine bağlı Çarıklı mahallesinde meydana geldi. Bekir A. isimli şahıs Gülşah A. isimli eşine çocukları uyutmasını söyledikten sonra odaya gelen eşiyle tartıştı. Bir süre eşiyle tartışan Bekir A. Daha sonra belindeki tabancasını çekerek 2 çocuk annesi Eşi Gülşah A.'nın kafasına dayayarak ateş edip öldürdü, ardından tabancayı kendi başına dayayıp intihar etti. 
Silah sesi üzerine çevrede bulunan komşuları kapıyı kırıp içeri girdiğinde Bekir A. Ve Gülşah A. Kanlar içerisinde yerde yattığını görünce 112 sağlık ekiplerine ve 155 polis imdat hattını arayarak durumu bildirdi. İhbar üzerine olay yerine 3 ambulans ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. 
Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin eve girerek kanlar içerisinde yerde yatan Gülşah A. ve Bekir A.'nın hayatlarını kaybettiğini tespit etmesi üzerine bölgeye gelen olay yeri inceleme ekipleri bir süre evde incelemede bulundu. 
Polis ekiplerinin incelemelerinin ardından Bekir A. ve Eşi 2 çocuk annesi Gülşah A.'nın cansız bedeni cenaze aracına konularak otopsi yapılmak üzere Diyarbakır Selahattin Eyyubi Devler Hastanesi morguna kaldırılırken cenazelerin evde çıkarıldığı esnada çiftin yakınlarının feryadı yürek dağladı. 
Polis ekipleri olayla soruşturma başlattı. 

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...