Adıyaman'da bir öğretmenin cesedi bulundu!

/ Kaynak: İHA
Adıyaman'da bir öğretmenin cesedi bulundu!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adıyaman Kahta'da, ortaokul öğretmeni 40 yaşındaki Haydar Barak, av tüfeğiyle öldürülmüş olarak bulundu. Polis, öğretmenin intihar ettiği üzerinde duruyor.

Olay, dün gece ilçenin çıkışında eski su deposu olarak bilinen bölgede meydana geldi. Horik uçurumu olarak adlandırılan bölgede yerde birisinin hareketsiz yattığını görenler durumu polise bildirdi. İhbar üzerine gelen polis ekipleri yaptığı incelemede, yanında av tüfeği bulunan kişinin yaşamını yitirdiğini belirledi. Yapılan aramada cesedin Yahya Kemal Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni 40 yaşındaki Haydar Barak'a ait olduğu tespit edildi. Bu sırada olayı duyarak bölgeye gelen Barak'ın yakınları da sinir krizi geçirerek, ağıt yaktı. Güvenlik güçlerinin olay yerinde yaptığı inceleme sonrası öğretmenin cesedi otopsi için morga götürüldü.
2 çocuk babası Barak'ın intihar ettiği üzerinde duran polis, soruşturmasını sürdürüyor.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...