Hayatımız tehlike! Uçakta, trande, yolda fark etmiyor

Hayatımız tehlike! Uçakta, trande, yolda fark etmiyor

YAŞAM Haberleri

Ülkemizde hemen hemen her gün ilginç olaylar yaşanırken âdeta ölümle burun buruna geliyoruz... İşte bunun son örnekleri dün yaşandı.

Türk Hava Yolları'nın (THY) TK 1344 sefer sayılı Edinburgh'tan İstanbul'a gelen uçağı, Atatürk Havalimanı'na iniş için alçalmaya başladı. Bu sırada uçağı pilotu pist üzerinde uçak gördü ve inişten vazgeçti. Uçak, yaklaşık 18 dakika sonra Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı. Büyük bir faciayı engelleyen pilot, “Tüm talimatlara uyduk. Pist içerisinde uçak olduğu için pisti pas geçmek zorunda kaldık. Overrun üzerinde pas geçmek zorunda kaldık” dedi.

Konya'da ailesi ile misafirlikten dönen 20 yaşındaki Nazlı D, bir otel inşaatının yaklaşık 4 metre derinliğindeki beton dökülmüş temel çukuruna düştü. Sağlık ekipleri ve vatandaşlar tarafından sedye ile yukarı çıkartılan genç kız, hastanede tedaviye alındı. Baba Ramazan D, inşaatın çevresinde hiçbir tedbir alınmadığın belirterek, “Buraya daha önce de araba düştü. Kimse tedbir almıyor” diyerek tepki gösterdi. Genç kızın durumu iyi. 

Elazığ'da gardan hareket eden boş yolcu treni Kızılay Mahallesi'ndeki Çimento Kavşağı mevkiinde Palu ilçesi Muratbağı İstasyonu'ndan hareket eden yük treniyle çarpıştı. Kazada, yük treninin makinisti Turhan A. (57) yaralandı. Yük treninin lokomotifi, yolcu treninin de 2 vagonu zarar gördü. Çarpışmadan önce 3 dakika siren sesinin duyulduğu belirtildi. Kazada can kaybı yaşanmamasının sevindirici olduğu kaydedildi. 


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...