Elazığ'da işçi minibüsü şarampole uçtu: 20 yaralı

Elazığ'da işçi minibüsü şarampole uçtu: 20 yaralı

YAŞAM Haberleri

Elazığ'da mevsimlik işçilerin memleketlerine dönmek için tuttuğu minibüsün şarampole uçması sonucu 20 kişi yaralandı.

Kaza, Elazığ-Keban yolu Polis Okulu Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mevsimlik işçilerin aileleriyle birlikte memleketleri Şanlıurfa'ya dönmek için kiraladığı Ahmet Çelik idaresindeki 21 LA 129 plakalı minibüsle yola çıktı.
Elazığ'da işçi minibüsü şarampole uçtu: 20 yaralı

Elazığ'dan Diyarbakır istikametine seyir halinde olan Çelik idaresindeki minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak kaldırıma çarptıktan şarampolde bir evin bahçe duvarına çarptı. Bahçe duvarına çarpan minibüs yan devrildi.
Kazada, aralarında çocuklarında bulunduğu 20 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen çok sayıda ambulansla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.
Kazadan sadece yara almadan kurtulan ise minibüs sürücüsü Çelik oldu. Öte yandan olası bir faciayı minibüsün üzerinde bulunan yatakların duvara çarpma esnasında hava yastığı görevi görmesiyle engellendiği belirlendi.
Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...