Bursa'da silahlı gruplar çatıştı: 8 yaralı

Bursa'da silahlı gruplar çatıştı: 8 yaralı

YAŞAM Haberleri

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 8 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Atatürk Anıtı'nda önünde toplanan bir grup, henüz bilinmeyen bir nedenle başka bir grupla tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine gruptaki bazı kişiler karşı gruba pompalı tüfekle ateş açtı.
Açılan ateş sonucu 8 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, yaralıları Yenişehir Devlet Hastanesi ile Bursa'daki çeşitli hastanelere kaldırdı. Yaralardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Öte yandan, olay yerine gelen polis ve çevik kuvvet ekipleri ile 3 Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) uzun süre kalabalığı dağıtmaya çalıştı.
Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik de kalabalığın dağılması için çaba sarf etti. İkna olmayan grubu ekipler müdahale ederek dağıtırken, olayla ilgili gözaltına alınanların olduğu bildirildi.
Kavganın ardından ilçeye gelen Bursa Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Yenişehir Kaymakamı Rahmi Köse ve Süleyman Çelik'ten bilgi aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...