Diyarbakır'da TOMA'ya saldırı, yaralılar var

/ Kaynak: İHA
Diyarbakır'da TOMA'ya saldırı, yaralılar var

YAŞAM Haberleri  / İHA

Diyarbakır'da bir Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı'na (TOMA) yapılan bombalı saldırıda çevrede bulunan 2 vatandaş yaralandı.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, 9 Eylül'de merkez Yenişehir ilçesi Şehitlik Mahallesi Yaradanakul Caddesi üzerindeki Gençlik Destek Merkezi önünde bekleme görevini yapan TOMA'ya teröristlerce el yapımı patlayıcı ile saldırı düzenlendiği belirtilerek, olayda araç ve personelde herhangi bir olumsuzluğun meydana gelmediği ifade edildi. Olayın ardından görevli ekiplerin çevrede incelemelerde bulunduğu kaydedilen açıklamada, “Patlayıcı atıldığı sırada olay yeri yakınlarında bulunan M.M. ve M.F. isimli vatandaşlar hafif şekilde yaralanmış, yaralı şahıslar tedavi edilmek üzere hastaneye ulaştırılmıştır. Konu ile ilgili olarak tahkikat devam etmektedir” denildi. 

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...