Şakalaşırken katil oldu!

/ Kaynak: İHA
Şakalaşırken katil oldu!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bursa'da silahla arkadaşına şaka yapmak isteyen bir kişi, arkadaşını kalbinden vurdu.

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Osmangazi İlçesi Alemdar Mahallesi'nde bir evde meydana geldi. Alkol almaya başlayan S.A. (38), T.Z. ve Hakan Zengin (36) kısa bir süre sonra alkolün de etkisiyle kendilerinden geçti. S.A. üzerinde bulunan silahı çıkararak karşısındakilere doğrulttu. Elindeki silahın ateş almasıyla Hakan Zengin olduğu yere yığıldı. Zengin, kalbine isabet eden kurşunla olay yerinde hayatını kaybederken, S.A. olay yerinden kaçtı. Kardeşine ilk müdahaleyi gerçekleştiren T.Z., polis ve 112 ekiplerine haber verdi. Olay yerine sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen Zengin kurtarılamadı. 
Hakan Zengin'in kardeşi olan T.Z. olay yerinde verdiği ilk ifadede, "Kardeşim ve S.A. ile oturup sohbet etmeye başladık. S.A. alkol alıyordu. Bu sırada belindeki silahı çıkararak kurcalamaya ve bizimle şakalaşmaya başladı. Silahı beline tekrar koymasını söyledim. Ama bu sefer de bana doğrultu. Daha sonra elindeki silah aniden ateş aldı. Kardeşime isabet etti. Elimle kanı durdurmaya çalıştım. Sonra polise haber verdim. S.A. da olay yerinden koşarak kaçtı." dedi. 
S.A.'nın yakalanması için çalışma başlatan polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı. 

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...