Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

AA ekibi aracı şarampole yuvarlandı!

/ Kaynak: AA
AA ekibi aracı şarampole yuvarlandı!

YAŞAM Haberleri  / AA

Antalya'da bir haber çalışmasından dönen AA ekibinin içinde bulunduğu otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu foto muhabiri ile kameraman yaralandı.

Antalya'da bir haber çalışmasından dönen ve içinde Anadolu Ajansı (AA) ekibinin bulunduğu otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu foto muhabiri ile kameraman yaralandı. TÜBİTAK Ulusal Gözlemevindeki bir haber çalışmasından dönen, Bekir Bektaş'ın kullandığı 34 LB 5587 plakalı otomobil, Bakırlıtepe mevkisinde yaklaşık 50 metrelik şarampole yuvarlandı. Kazada AA Antalya Bölge Müdürlüğünde foto muhabiri olarak görev yapan Mustafa Çiftçi ile kameraman Bekir Bektaş yaralandı. Yaralanan Çiftçi, ambulans helikopterle Akdeniz Üniversitesi Hastanesine, Bektaş ise ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.Çiftçi ile Bektaş'ın sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...