Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ankara'da feci kaza: 3 ölü

/ Kaynak: İHA
Ankara'da feci kaza: 3 ölü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kaza, Kızılcahamam Ankara D 750 karayolu Pırnak mevkiinde meydana geldi.

Kaza, Kızılcahamam Ankara D 750 karayolu Pırnak mevkiinde meydana geldi. Aşırı hızlı olduğu iddia edilen Veysel Öztürk yönetimindeki 06 BL 8768 plakalı otomobil, seyir halinde 06 PVP 59 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Kazada otomobilde bulunan Sürücü Veysel Öztürk (38), Adem Oğuz (47) ve Murtaza Kale (60) olay yerinde hayatını kaybetti.


Kazayı gören vatandaşlar, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kaza yerine gelen cumhuriyet savcısı incelemeleri incelemelerde bulundu. Daha sonra itfaiye ekipleri tarafından hurdaya dönen araç kesilerek, Öztürk, Oğuz ve Kale'nin cansız bedenleri çıkarıldı. Kazada hayatını kaybedenler, Kızılcahamam Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.Kaza yapan otomobil içerisindeki  ve hız göstergesinin 200'de takılı kalması dikkat çekti.
Başkent'te aşırı hızlı olduğu iddia edilen bir otomobil, TIR'a arkadan çarptı. Kaza sonucu otomobilde bulunan 3 kişi hayatını kaybetti.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...