Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Silvan'da silahlar konuştu, 1 ölü 2 yaralı var

Silvan'da silahlar konuştu, 1 ölü 2 yaralı var

YAŞAM Haberleri

Diyarbakır Silvan'da 2 kişi arasında, alacak-verecek tartışması yüzünden çıkan ve silahların kullanıldığı kavgada, 1 kişi öldü 2 de yaralı var...

Silvan İlçesi Mescit Mahallesi'ndeki özel bir dershane sahibi Hasan Can ile kamyonu ile dershaneye kum taşıyan S.Ş. arasında iddiaya göre alacak-verecek meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Tarafların yakınlarının da karıştığı tartışma kısa sürede büyüyerek, silahlı kavgaya dönüştü. Her iki tarafın da silahlarını kullandığı olayda, kurşunların hedefi olan Hasan Can, hayatını kaybederken, S.Ş. ile kardeşi K.Ş. ise yaralandı. Yaralılardan sağlık durumu ağır olan S.Ş., olay yerine çağrılan ambulansla Diyarbakır'a, K.Ş. ise Batman'a sevk edildi. Hasan Can'ın cenazesi Silvan Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırılırken, polis olayın büyümemesi için hastane çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Olay yerinde inceleme yapan polisin başlattığı soruşturma devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...