Diyarbakır'da PKK'ya ağır darbe!

/ Kaynak: DHA
Diyarbakır'da PKK'ya ağır darbe!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin Bağlar İlçesi'nde yapmış olduğu faaliyetlerde, PKK'ya ait çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada  PKK'ya ait çok sayıda mühimmat ele geçirildiği bildirildi. Valilik tarafından yazılı olarak yapılan açıklamada, 'Diyarbakır Polisi tarafından, PKK/KCK bölücü terör örgütünün faaliyetlerinin engellenmesi ve mensuplarının yakalanmasına yönelik yapılan operasyonda el yapımı bomba, av tüfeği ve çeşitli malzemeler ele geçirildi. 16 Eylül 2015 günü saat 14.15 sıralarında Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Bağlar ilçesi Kaynartepe Mahallesinde bulunan bir apartmanın giriş merdiveni altında yapmış olduğu aramalarda; 3 adet etrafı şeffaf bant sarılı, metal profil içerisine hazırlanmış fitil ateşlemeli el yapımı bomba, 3 adet tüp (1adet mutfak, 2 adet piknik olmak üzere), 2 adet av tüfeği, 2 adet açılır-kapanır kampet, 1 adet seyyar megafon, 2 adet puşi, 1 çift eldiven, 2 adet poşet ve çeşitli kıyafet ve giyim eşyaları ele geçirilirken, konu ile ilgili gerekli tahkikat başlatılmıştır' denildi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...