Mardin'de feci kaza: 3 ölü, 4 yaralı

/ Kaynak: İHA
Mardin'de feci kaza: 3 ölü, 4 yaralı

YAŞAM Haberleri  / İHA

MARDİN'de, kontolden çıkan otomobilin kaldırımdaki yayalara çarptı, 3 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Merkez Artuklu İlçesi Vali Ozan Caddesi'ndeki kaza dün saat 23.00'de meydana geldi. Mardin Devlet Hastanesi'ne 100 metre uzaklıkta başka bir aracın sıkıştırdığı iddia edilen Mehmet Turay yönetimindeki 34 AYN37 plakalı otomobil, kaldırıma çıktı. Kontrolden çıkan otomobil önce kaldırımdaki ağaç ve elektrik panosuna, ardından kaldırımda yürüyen yayalara çarptı. 
Kazada Mehmet Habat Yıldırım, Abdulkadir Özer ve Mehmet Abay, olay yerinde yaşamını yitirdi. Sürücü Mehmet Turay ile Mehmet Çağan, Yonca Karakoç ve Ferit Demircan da yaralandı. Yaralılar, 112 acil servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından, Mardin ve Kızıltepe İlçesi'ndeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kaza nedeniyle can pazarına dönüşen yol, bir süre trafiğe kapandı. Kazanın meydana geldiği yerin hastaneye yakın olması nedeni ile yaralılar hemen hastaneye kaldırıldı.
Mardin'de feci kaza: 3 ölü, 4 yaralı

BİÇERDÖVER KAZASI YOLU TRAFİĞE KAPATTI
Öte yandan Mardin-Kızıltepe karayolunda meydana gelen iş makinesi kazasında, mısır biçerdöveri olarak bilinen özel plakalı biçerdöver, sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce orta refüje çarparak ters döndü. Maydana gelen kazada biçerdöver sürücüsü M.D. hafif yaralanırken, kaza nedeniyle yol, yaklaşık 2 saat trafiğe kapalı kaldı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...