Kayıp gençler trafik kazasında can vermiş!

/ Kaynak: DHA
Kayıp gençler trafik kazasında can vermiş!

YAŞAM Haberleri  / DHA

KÜTAHYA'da kayıp olan 27 yaşındaki Yavuz Kiper ile 21 yaşındaki Furkan Sicim'in cesetleri uçuruma yuvarlanan otomobilin içerisinde bulundu.

Kütahya-Eskişehir karayolunun 24'üncü kilometresinde bugün öğleden sonra yol bakım onarım çalışması yapan işçiler, uçuruma yuvarlanmış bir otomobil gördü. Ters dönen 43 NS 245 plakalı otomobilin yanına inen işçiler araç içerisinde 2 kişinin hareketsiz halde olduğunu görünce 'Jandarma İmdat' hattını arayarak durumu bildirdi. İhbar üzerine olay yerine jandarma, 112 Acil Sağlık, itfaiye ve İl Afet Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri sevk edildi. Ekipler araçtaki Yavuz Kiper ile Furkan Sicim'in cesetlerini çıkardı.  Otomobilleriyle birlikte dün akşamdan buyana kayıp oldukları belirtilen Yavuz Kiper ile Furkan Sicim'in cesetleri otopsi için Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...