Evine 5 metre kala feci şekilde can verdi!

/ Kaynak: İHA
Evine 5 metre kala feci şekilde can verdi!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde evine gitmek için yolun karşısına geçmek isteyen yaşlı adam, bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Kaza, Yeşiltepe-Kepez yolu İmam Hatip Lisesi mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İbrahim A. idaresindeki 67 TL 965 plakalı hafif ticari kamyonet, evine gitmek için yolun karşısına geçmeye çalışan Hasan Arslan'a (78) çarptı. Karşı şeritte radar uygulaması yapan polis ekipleri, 112 ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen ambulansla Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaşlı adam, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kaza yapan İbrahim A. ise şoka girdi. Yoldan geçen ve kuvözdeki bir bebeği hastaneye götüren ambulansa alınan İbrahim A., eşi ile birlikte olay yerine gelen başka bir ambulansa alınarak hastaneye kaldırıldı. 
Kazayı gören mahalle sakinleri belediye ve Karayolları ekiplerine tepki gösterdi. Yeni yolun yapılmasından sonra kazaların arttığını ve önlem alınmadığını dile getiren mahalle sakinleri, belediyeye gittiklerinde Karayolları'na gönderdiğini, Karayolları'na gittiklerinde ise belediyeye gönderdiklerini söyledi. Mahalle sakinleri, daha önce de birçok kez ölümlü ve yaralamalı kazanın yaşandığı yolda araçların aşırı hız yaptığını ve bir an önce önlem alınması gerektiğini ifade etti. Bazı vatandaşlar ise vatandaşların kaza yerine 100 metre ilerideki üst geçidi kullanmayarak hayatlarını tehlikeye soktuğunu dile getirdi. 
Yaşanan kaza ise yakında iki ayrı iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, kaza ile ilgili soruşturma başlattı. 


YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...