Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Elazığ'da feci kaza! Otomobil yayalara çarptı, 3 kişi öldü

/ Kaynak: İHA
Elazığ'da feci kaza! Otomobil yayalara çarptı, 3 kişi öldü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Elazığ'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, kurban pazarından çıkan yayalara çarptı. Kazada 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Kaza, Elazığ-Diyarbakır yolunda kent çıkışında kurban pazarının bulunduğu canlı hayvan pazarının 200 metre ilerisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücüsü henüz tespit edilemeyen 06 NS 420 plakalı kiralık otomobil, pazardan çıktıkları tahmin edilen yayalara çarpıp, ağaca vurduktan metreler sonra durabildi. Kazayı fark eden vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. 
Olay yerine gelen sağlık ekipleri Rehber ve Fazıl Demirtağ'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralanan Ramazan Özer, Mehmet Taşdemir ve İhsan Demirtağ ise ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı. Ramazan Özer yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralıların durumunun ağır olduğu öğrenildi. 
Kaza sonrası polis ekipleri olay yerinde inceleme yaptı. Daha sonra olay yerinde hayatını kaybeden 2 kişinin cansız bedeni ambulanslarla Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. 
Kiralık olduğu öğrenilen otomobilin sürücüsünün tespit edilmesi için çalışmaların sürdüğü bildirildi. 
Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor. 

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...