Mısır yüzünden can verdi!

/ Kaynak: DHA
Mısır yüzünden can verdi!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Adana Kozan'da hasadı yapılan tarlanın bekçisi (48) Abdullah Coşman, kalan mısırları toplamak isteyen (30) Ünal Halaç'ı av tüfeğiyle öldürdü.

Kozan İlçesi'nin Güneri Mahallesi'ndeki Mehmet Öztürk'ün mısır tarlası, 2 gün önce biçildi. İddiaya göre bekçi Abdullah Coşman, saat 16.30 sıralarında hasattan geriye kalan mısırları toplarken Ünal Halaç da tarlaya gelip 'Ben de mısır toplayacağım' dedi. Tarlanın hem bekçiliğini hem de bakımını yaptığını, mısırların da kendisine ait olduğunu söyleyen Coşman, Halaç'ın mısır toplamasına karşı çıktı. Buna rağmen Halaç mısır toplamaya devam edince ikili arasında tartışma çıktı. İddiaya göre tartışmanın büyümesi üzerine Coşman, yanındaki tek kırma av tüfeğiyle Ünal Halaç'a bir el ateş etti. Halaç, olay yerinde hayatını kaybederken, Coşman da Mehmet Öztürk'ü arayıp 'Ben birini öldürdüm tarlada. Bana yardım et' dedi. Tarla sahibi Mehmet Öztürk'ün ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler, Abdullah Coşman'ı gözaltına aldı. Evli ve 2 çocuk babası Ünal Halaç'ın cesedi ise olay yerinde yapılan incelemenin ardından Kozan Devlet Hastanesi Morgu'na götürüldü. Cinayet şüphelisi Abdullah Coşman'ın sorgusu devam ediyor. 


YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...