Ödemiş yağmura teslim

Ödemiş yağmura teslim

YAŞAM Haberleri

İzmir'in Ödemiş ilçesine bağlı Kaymakçı Mahallesi'nde akşama doğru bastıran yağmur hayatı felç etti.

Saat 18.00 sularında başlayan yağmur daha sonra hızını arttırdı. Yağmur sularının kısa sürede sele dönüşmesi sonucunda birçok cadde ve sokaktaki işyerleri sular altında kaldı. Cadde ve sokakların çamur deryasına döndüğü mahallede, çok sayıda motorlu araç da sürüklenip zarar gördü. Şu ana kadar can kaybı olmadığı belirlenen sel felaketinde bazı küçükbaş hayvanların telef olduğu belirlendi. Bazı evlerin bodrum katları ile dükkanlara giren sel suları, zarara yol açtı. 
Mahalle ortasından geçen dere yatağının geçtiğimiz yıllarda daraltılıp mazgalla örtülmesi sonucunda ihtiyacı karşılamadığını belirten vatandaşlar, zararın büyük olduğunu kaydettiler. 
İş makineleri, ev ve dükkanlarda biriken suları boşaltmaya, zarar gören motorlu araçları da kurtarmaya çalıştılar. 
Mahalle muhtarı Şakir Balcılar, yağmurun sele dönüştüğü Kaymakçı'da zararın büyük olduğunu, ova yollarının da zarar gördüğünü belirtti. Baçlılar, zararın Pazartesi günü ortaya çıkacağını ifade etti. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...