HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kesmeye kıyamayınca birlikte kahvaltı yaptılar

Kaynak: İHA
Kesmeye kıyamayınca birlikte kahvaltı yaptılar

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul Fatih'te yaşayan Lokman Kürşat, 4 yıldır kesmeye kıyamadığı kınalı kuzusu ile bayram kahvaltısı yaptı.

Fatih'te yaşayan Lokman Kürşat, bundan tam 4 yıl önce aldığı kınalı kuzusuna gözü gibi bakıyor. Kınalı kuzusunu bir an olsun yanında ayırmayan Kürşat, bu Kurban Bayramı'nda da onu kesmeyeceğini söyledi. Çocukları ve kınalı kuzusuyla bayram kahvaltısı yapan Kürşat, kuzuyu çok sevdiği çay ve karpuz ile besliyor.


Kınalı kuzuyu çok sevdiğini ve bir an olsun yanından ayırmadığını söyleyen Kürşat, “Bu 4. Kurban Bayramı'nı kınalı ile birlikte geçirdim. Satacak niyetim de yok kesecek niyetim de yok. Geçen sene de 6 bin TL verdiler vermedim. İsteyen oldu vermiyorum. Kınalı kuzuyu kesmeyeceğim, eceli ile ölecek. Sabahları beraber kahvaltı yapıp yürüyüşe çıkıyoruz” dedi.


Kürşat'ın Melek (12), İrem (11) ve Yusuf (15) isimli çocukları da kınalı kuzu ile yaşamaktan memnun. Onu çok sevdiklerini söyleyen çocuklar, kınalı kuzunun kesilmesini istemediklerini dile getirdi.##tgvideo##

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...