Muğla'da zincirleme trafik kazası: 13 yaralı

Muğla'da zincirleme trafik kazası: 13 yaralı

YAŞAM Haberleri

Muğla'da 3 aracın karıştığı trafik kazasında 13 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Muğla-Aydın karayolu Kavaklıdere kavşağında, Tezcan Bacak idaresindeki 48 K 0034 plakalı otomobil, Ayhan Sıdar'ın kullandığı 09 NM 343 plakalı otomobil ile Mehmet Aydemir yönetimindeki 09 LY 803 plakalı otomobille çarpıştı.
Kazada, sürücüler ile araçlarda bulunan Özkan Bacak, Gülpembe Bacak, Nasibe Bacak, Aygül Bacak, Emirkan Bacak, Ebru Bacak, Nurettin Sıdar, Ersin Koza, Yasemin Koza ve Kamil Maviş yaralandı. 
Durumları ağır Özkan Bacak, Gülpembe Bacak, Ayhan Sıdar, Nurettin Sıdar ve Yasemin Koza, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, diğer yaralılar ise Yatağan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Öte yandan, kazayı görüp duran Yusuf Kanat idaresindeki 48 AL 570 plakalı otomobile, Nadir Yıldız'ın kullandığı 48 YR 262 plakalı otomobil çarptı. Kazada, araçlarda hasar oluştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...