Kocaeli'de feci kaza, 10 yaralı var

/ Kaynak: İHA
Kocaeli'de feci kaza, 10 yaralı var

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kocaeli'nin İzmit ilçesi Sepetçi köy yolu üzerinde meydana gelen kazada 10 kişi yaralandı.

Kaza, 12.30 saatlerinde İzmit Sepetçiler köy yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ahmet K. idaresindeki 41 ER plakalı otomobil, karşı yönden gelmekte olan Ramazan O. idaresindeki 41 AD 050 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle iki araçta bulunan 3'ü çocuk 10 kişi yaralandı. Kazayı gören köylüler hemen yardıma koşarak 112 ekiplerine haber verdiler. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. 
Olay yerine gelen itfaiye ekiplerince 41 ER 374 plakalı otomobilden çıkarılan Ahmet K., Ebrar K. ve Fatma K., 41 AD 050 plakalı otomobilden çıkartılan sürücü Ramazan O., Rabia O., Abdullah O., Fatma O., İrem A., Yusuf A. ve Zehra A., 112 ekiplerine teslim edildi. Yaralılar, 112 ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Umuttepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 
Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenilirken, jandarma ekipleri kaza hakkında inceleme başlattı. 


YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...