Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Otomobil kaldırımdaki yayalara çarptı, yaralılar var

/ Kaynak: İHA
Otomobil kaldırımdaki yayalara çarptı, yaralılar var

YAŞAM Haberleri  / İHA

Konya'nın Ereğli ilçesinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil kaldırımda yürüyenlere çarptı.

1'i ağır 4 kişinin yaralandığı kaza anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Edinilen bilgiye göre, İstasyon Caddesi istikametinden gelerek hızını alamayan Ahmet F. idaresindeki 06 ZG 285 plakalı otomobil, Öğretmen Abdurrahim Sokağı'na girdi. Önce sokak içerisinde karşıdan gelen Vedat Azizoğlu idaresindeki 34 BB 6463 otomobile çarpan araç daha sonra kaldırımda yürüyen 4 kişiye çarptı. Kazada 7 yaşındaki Taylan Kazım Eser, yanında bulunan dedesi Kazım Eser (51) ile diğer yaralılar Zübeyde Aksoylu (17) ve Rabiye Aksoylu (19) yaralanarak Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan çocuk ilk tedavisinin ardından Konya'ya sevk edildi. 
Öte yandan meydana gelen kaza çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde otomobilin yayaları altına aldığı ve vatandaşların aracı iterek yaralıları çıkarttığı, araç sürücüsünün ise güvenlik nedeniyle çevrede bulunan vatandaşlar tarafından götürüldüğü görülüyor. Olay yerine gelen polis ekipleri sürücüyü sığındığı iş yerinden alarak ifadesini almak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. 

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...