Yeni doğan bebeğin şüpheli ölümü!

Yeni doğan bebeğin şüpheli ölümü!

YAŞAM Haberleri

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde bir annenin düşük yaptığını söylediği bebeğine ait göbek bağının evde bulunması bebeğin ölümü hakkında şüphe uyandırdı.

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde N.T. isimli kadın 8 aylık bebeğini düşük yaptığını söyleyerek cenaze işlemleri için başvuruda bulundu. Alınan bilgi ve iddialara göre; Gölcük Değirmendere'de ikamet eden M.T. ile N.T. çiftinin kız bebek bekliyordu. Ancak anne N.T. 8 aylık hamileyken düşük yaptı. M.T. ve N.T. çifti yaşamını yitiren bebeklerini Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne götürdü. Yapılan araştırmalar neticesinde anne N.T.'nin bebeğini evin yatak odasında düşürdüğü tespit edildi. Evde yapılan çalışma sonrasında yatak odasındaki halı üzerinde yoğun şekilde kurumuş kan izleri olduğu ve bebeğin göbek kordonu dokularının balkonda bez içerisinde olduğu belirlendi. Bebeğin kordonunun ise baba M.T. tarafından kesildiği daha sonra öğrenildi. Durumun şüpheli gözükmesi üzerine ise savcılık soruşturma başlattı. 
Çiftin ifadelerinde yaklaşık 7-8 yıl önce bir bebek daha beklediklerini fakat bu bebeğin de düşük doğduğunu söyledikleri öğrenildi. Çiftin ifadelerine göre olay şu şekilde gerçekleşti: “N.T.'nin sabah saatlerinde sancısı başladı. N.T., M.T.'ye bebeğin geldiğini söyledi. Bunun üzerine M.T. oğluna taksi çağırmasını söyledi. Bu esnada M.T. hastaneye gitmek için üzerine giyecek bir şeyler aradı. N.T. bu sırada ayağa kalktı. N.T. ayağa kalktığı esnada bebek kadının giymiş olduğu kaprinin bacak kısmından aşağı düştü. Bunu gören baba M.T. oğluna hemen ambulans çağırmasını söyledi. Panik halinde olan baba M.T.'ye anne N.T. tarafından bebeğin kordununu kesmesini söyledi. Bebekten hiçbir ses duymayan baba, aynı şekilde kordonu keserken de herhangi bir ses duymadı”. Bunun dışında çiftin iki çocuğu daha bulunuyor. Anne N.T. ise Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nde tedavi görmeye devam ediyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...