Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Stiletto Ayakkabı Nasıl Giyilir?

Stiletto Ayakkabı Nasıl Giyilir?

YAŞAM Haberleri

Stiletto ayakkabılar, her daim zarif ve şık gözükebilmeniz için kullanabileceğiniz ayakkabı modelleridir.

Sivri burnu, ince ve yüksek topukları ile zariflik denildiği zaman akla ilk gelen stiletto ayakkabılar her bayanın gardırobunda mutlaka en az bir çift bulundurduğu ayakkabılar arasındadır. Ofiste, alışverişte, gündelik hayat içerisinde ve özel davetlerde kullanabileceğiniz stiletto ayakkabılar her daim zarif ve şık gözükebilmeniz için kullanabileceğiniz ayakkabı modelleridir. Stiletto ayakkabılar ile şıklığınızı kusursuz bir biçimde yakalayabilmek için ise bazı noktalara dikkat etmeniz gerekiyor.

Eğer ofis ya da özel davetlerinizde stiletto ayakkabılar giymek istiyorsanız kalem etekler ile birlikte oldukça şık bir kombin yapabilirsiniz. Kombininizi şık bir blazer ceket ile ya da sweatshirtler ile tamamlayabilirsiniz.

Keten, deri, kumaş ya da klasik kot pantolonların diz hizasında biten modellerini stiletto modelleri ile birlikte kombinleyebilirsiniz. Dar paçalı pantolonlar ayaklarınızın zarifliğini ön plana çıkartırken aynı zamanda stiletto ayakkabılarınızın da şıklığını gözler önüne serecektir.

Sade ya da gösterişli mini elbiselerinizi stilettolar ile birlikte kullanabilirsiniz. Özel bir gecede stiletto ve elbise kombini oluşturmak istiyorsanız portföy tip bir çanta kullanarak şıklığınıza şıklık katabilirsiniz.

Stiletto Ayakkabı Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Yalnızca stiletto ayakkabı modelleri için değil tüm ayakkabı modelleri için dikkat edilmesi gereken en temel nokta ayak yapınıza uygun ayakkabı seçmenizdir. Ayağınızı aşırı sıkmayacak ya da aşırı bol olmayacak olan stiletto ayakkabılarından stilinize ve giyim tarzınıza en uygun olanını seçebilirsiniz.

Stiletto ayakkabı satın alırken önemli olan bir diğer nokta ise bütçenizdir. Stiletto fiyatları her marka ve model arasında değişkenlik gösterdiğinden dolayı alışverişinizden önce mutlaka iyi bir araştırma yapmalısınız.

Bu konuda Türkiye'de online alışveriş imkanı sunmakta olan Fatoş'un Papuçları adresinden yardım alabilirsiniz. http://www.fatosunpapuclari.com/stiletto adresinde yeni sezona ait olan en şık stiletto ayakkabıları en uygun fiyatlar ile satın alabilir ve uzun süre boyunca kullanabilirsiniz.

Bu bir ilandır

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...