Adana'da hain saldırı: 2 polis şehit oldu

/ Kaynak: İHA
Adana'da hain saldırı: 2 polis şehit oldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana'da özel bir hastanenin bahçesinde polis otosuna düzenlenen silahlı saldırıda bir komiser bir de polis memuru şehit oldu.

Adana'da ekip otosuna düzenlenen ve polis memuru Süleyman Çakır'ın şehit olduğu silahlı saldırıda ağır yaralanan polis memuru Bircan İlhanlı da sevk edildiği Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi'nde 2 saate yakın ameliyatta kalmasına rağmen kurtarılamayıp şehit oldu.
Her iki şehit polisin de evli ve 2'şer çocukları bulunduğu öğrenildi.

Adana Valisi Mustafa Büyük ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Balcalı Hastanesi'ne giderek Başhekim Yardımcısı Dinçer Yıldızdaş'tan ameliyat devam ederken sürekli bilgi aldı. Motosikletli terörislerin, saldırıyı uzun namlulu kaleşnikof tüfekle gerçekleştirdiklerini belirlendi. Silahlı saldırının olduğu bölgede polis ekiplerinin operasyonları sürerken, Adana'daki polis merkezlerine yönelik olası saldırılara karşı önlemler arttırılırken polis memurları çelik yelekle nöbet tutmaya başladı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...