Diyarbakır'daki saldırıda gözaltına alınan 32 kişi serbest bırakıldı

/ Kaynak: AA
Diyarbakır'daki saldırıda gözaltına alınan 32 kişi serbest bırakıldı

YAŞAM Haberleri  / AA

Diyarbakır-Elazığ karayolunda gerçekleştirilen 4 sivilin yaralandığı saldırının ardından gözaltına alınan 32 kişi serbest bırakıldı

Diyarbakır'da askeri konvoya saldırıda bulunan teröristlerin gizlendiği şüphesiyle bir binaya düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 32 kişi serbest bırakıldı.Alınan bilgiye göre, dün Diyarbakır-Elazığ karayolunda askeri konvoyun geçişi sırasında roketatarlı saldırı düzenleyerek 4 sivilin yaralanmasına neden olan daha sonra olay yerinden gasp ettikleri bir araçla AK Parti İl Başkanlığının çevresinde güvenlik önlemi alan polis ekiplerine saldırıda bulunan teröristlerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.
Teröristlerin gizlendiği şüphesiyle Kürtçe yayın yapan bazı gazete ve dergiler ile derneklerin bulunduğu binaya düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 32 kişi emniyetteki işlemlerin ardından serbest bırakıldı.
Soruşturma ise devam ediyor.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...