Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İnanılmaz olay! Evde erkek sesi duydu ve...

/ Kaynak: İHA
İnanılmaz olay! Evde erkek sesi duydu ve...

YAŞAM Haberleri  / İHA

Cezaevinden çıkmasına 16 gün kala eşiyle telefonda görüşürken açık kalan telefondan erkek sesi duyan bir kişi cezaevinden kaçarak eşini vurdu.

Cezaevinden çıkmasına 16 gün kala eşiyle telefonda görüşürken açık kalan telefondan erkek sesi duyan bir kişi cezaevinden kaçarak kendisini aldattığını düşündüğü eşini vurup kaçtı. Edinilen bilgiye göre, olay Tufanbeyli'de meydana geldi. İddiaya göre, Musa S. (38) bir süre önce Ebru S. (35) ile evlendi. Musa S. görev başındaki astsubayı darp etmekten cezaevine girdi. Kozan Cezaevi'ndeki Musa S. cezasının bitmesine kısa sure kala cezaevinin açık bölümüne geçti. Musa S. cezaevinden çıkmasına 16 gün kala eşi Ebru S.'yi aradı. Musa S.'nin eşi telefonu açık unuttu. Musa S. ise bu sırada telefonu kapatmayıp dinlemeye devam edince erkek sesi duyup eşinin kendisini aldattığını düşündü. Musa S. bunun üzerine plan yapıp cezasının bitmesine 16 gün kala cezaevinden firar etti. Musa S. bu arada eşini arayıp kendisini aldattığı için ölümle tehdit etti. Bir süre sonra ise Tufanbeyli'ye gelen Musa S. eşini arayıp hata yaptığını ve barışmak istediğini söyleyip buluşma ayarladı. Musa S. eşi bulaşma yerine gelince ruhsatız tabancasıyla Ebru S.'yi bacaklarından vurup kaçtı. Silah seslerini duyup gelen vatandaşların haber vermesi üzerine yaralı kadın ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.  Ebru S. ise ifadesinde, "Ayrılmak istedim, barışma teklifinde bulundu. Kabul etmeyince silaha sarıldı. Tekrar gelip yarım bıraktığı işini tamamlamasından korkuyorum" dediği öğrenildi. 
Polis ve jandarma Musa S.'yi arıyor.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...