Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Feci kaza! İkiye bölündü, 1 ölü 6 da yaralı var

/ Kaynak: İHA
Feci kaza! İkiye bölündü, 1 ölü 6 da yaralı var

YAŞAM Haberleri  / İHA

Zonguldak'ta iki aracın çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, aralarında ikiz bebeklerin de bulunduğu 6 kişi yaralandı.

Olay yerinde ikiye bölünen otomobil, kazanın dehşetini gözler önüne serdi. Edinilen bilgiye göre kaza, Çayköy Eceler köyü mevkisinde meydana geldi. 67 NS 335 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen 67 AD 420 plakalı hafif ticari araç kafa kafaya çarpıştı. İkiz bebeklerin de bulunduğu kazada bir kişi yaşamını yitirdi. Kazada ikisi ağır altı kişi de yaralandı. Yaralıları gören vatandaşlar 112'ye ve jandarmaya haber verdi. AFAD ekiplerinin de bulunduğu kazada hayatını kaybeden yolcuyu sıkıştığı yerden AFAD çıkartarak ceset torbasına koydu. Kazaya karışan otomobil ise ortadan ikiye bölündü. Vatandaşların şaşkına uğradığı kazaya çok sayıda ambulans sevk edildi. Ölü ve yaralıların kimlik tespit çalışmaları sürüyor.Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...