HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

12 yaşındaki Alara, 8'inci kattan atlayarak intihar etti

Kaynak: DHA
12 yaşındaki Alara, 8'inci kattan atlayarak intihar etti

YAŞAM Haberleri  / DHA

Adana'da 12 yaşındaki Alara Atıcı, evlerinin önünde ölmüş olarak bulundu.

Olay, merkez Çukurova İlçesi Belediyeevleri Mahallesi'nde meydana geldi. Bugün saat 05.30 sıralarında devriye gezen polis ekibi, 84206 Sokak'taki Ata 4 Apartmanı'nın önünde yerde kanlar içinde yatan bir kız çocuğu gördü. Polis ekibinin, durumu haber merkezine bildirmesi üzerine ambulans ve çok sayıda polis sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı incelemede öldüğü tespit edilen 12 yaşındaki Alara Atıcı'nın, apartmanın 8'inci katındaki evinin penceresinden atladığı belirlendi.
 
Ailenin tek çocuğu olduğu ifade edilen Alara'nın babası Bahri Atıcı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde müfettiş, annesi Aliye Tülin Atıcı'nın ise öğretmen olduğunu belirtildi. Kızının cesedi başında gözyaşı döken acılı babayı, komşuları teselli etmeye çalışırken, küçük kızın cesedi otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.  Alara Atıcı'nın intihar nedenini belirlemek için harekete geçen polis, soruşturmaya çok yönlü olarak devam ediyor.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...