HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Akhisar'da feci kaza, ölü ve yaralılar var

Kaynak: İHA
Akhisar'da feci kaza, ölü ve yaralılar var

YAŞAM Haberleri  / İHA

Akhisar'a 5 kilometre uzaklıkta bulunan Gökçeahmet rampasında meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 7 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, saat 19.30 sıralarında İstanbul istikametinden İzmir istikametine gitmekte olan Mehmet Pehlivan yönetimindeki 45 HB 5145 plakalı traktöre yine aynı istikamete gitmekte olan Adıgüzel Gedik yönetimindeki 35 KKU 73 plakalı otomobil arkadan çarptı. Rampa aşağı inerken meydana gelen kazada, 35 KKU 73 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan Nurcan Gedik olay yerinde hayatını kaybederken, şoför Adıgüzel Gedik, Ayşe Gedik, Sultan Gedik, Irmak Gedik yaralandı. Traktörde bulunan şoför Mehmet Pehlivan, yolcular Funda Pehlivan ve Mustafa Pehlivan yaralandı. Yaralılar 112 acil servis ekipleri tarafından Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. 

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...