HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Alkollü sürücü kazaya neden oldu: 4 yaralı

Kaynak:
Alkollü sürücü kazaya neden oldu: 4 yaralı
Kaza, Trafik Kazası, Zonguldak Kaza, Haber

YAŞAM Haberleri  / 

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.

Otomobil sürücülerinden birinin 1,49 promil alkollü olduğu belirlendi. 
Kaza 00.15 sıralarında Sarıkorkmaz Mahallesi 1 Nolu Molla Ahmet Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre kavşaktan 1 Nolu Ahmet Sokağ'a dönüş yapan Sefer Altay (23) idaresindeki otomobil 67 ET 817, şehir merkezi istikametine seyir eden Kemal Zeybek (59) idaresindeki 67 LY 135 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada sürücü Kemal Zeybek ile aynı otomobilde bulunan Ayten Zeybek (49) Özgür Zeybek (36) ile diğer otomobil sürücüsü Sefer Altay yaralandı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine gelen 112 sağlık görevlileri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra iki ayrı ambulans ile Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Kemal ile Ayten Zeybek'in durumlarının ağır olduğu diğer iki yaralanın ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. 
Kaza yapan otomobillerden 23 yaşındaki Sefer Altay'ın yapılan muayenesinde 1,49 promil alkollü olduğu belirtildi. Araçlar polis ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından çekici ile olay yerinden kaldırıldı. 
Polis kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı. 

YAŞAM
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...