Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Van'da iki ayrı noktada bomba bulundu

/ Kaynak: İHA
Van'da iki ayrı noktada bomba bulundu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Van'da polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda iki ayrı güzergahta patlamaya hazır toprağa gömülü 2 adet patlayıcı bulundu.

Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, “Müdürlüğümüz tarafından 2015-2016 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla ilgili olarak yürütülen çalışmalarda, 27.09.2015 günü İpekyolu ilçesi Hacıbekir Mahallesi Serhat Sokak'ta yapılan arama tarama faaliyeti sırasında, yere gömülü vaziyette patlamaya hazır bomba düzeneği ele geçirilmiş, konu ile ilgili cumhuriyet savcısının talimatıyla gerekli iş ve işlemler yapılmıştır. 05.10.2015 günü Şabaniye Mahallesi, Hacıbekir Mahallesi, Karşıyaka Mahallesi ve Yenimahalle'de yapılan arama tarama çalışmaları sırasında, Karşıyaka Mahallesi Kumru 2. Sokak'ta yere gömülü vaziyette içerisinde yaklaşık 8.5 kilogram amonyum nitrat olduğu değerlendirilen granül madde, 830 gram turuncu renkli nevi belirsiz toz madde, 2 adet elektrik kapsülü ve çok miktarda telli kablonun bulunduğu patlamaya hazır bomba düzeneği ele geçirilmiştir. Yere gömülü vaziyette ele geçirilen bomba düzeneği Cumhuriyet Savcısının talimatıyla incelenmek üzere uzman ekiplerce muhafaza altına alınmış olup, konu ile ilgili çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir" denildi.


YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...