Sporcu kafilesi kaza yaptı, 8 yaralı

/ Kaynak: İHA
Sporcu kafilesi kaza yaptı, 8 yaralı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Muayhai Türkiye şampiyonasına katılmak için araçları ile Tekirdağ'dan gelen sporcular, Muğla-Aydın karayolu Salihpaşalar mevkiinde kaza yaptı.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenen Muayhai Türkiye şampiyonasına katılmak için araçları ile Tekirdağ'dan gelen sporcular, Muğla-Aydın karayolu Salihpaşalar mevkiinde kaza yaptı. Kazada 8 sporcu çeşitli yerlerinden yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ Çorlu'dan Celalettin Kardaş (41) yönetimindeki 36 EU 054 plakalı araç ile Marmaris'te düzenlenen Muaythai Türkiye şampiyonasına katılmak için yola çıkan sporcu kafilesi, Muğla-Aydın karayolu Salihpaşalar mevkiine geldiğinde aracın sağ arka lastiği patladı. Lastiği patlayan aracın sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Araç karayolu üzerinde sağ tarafına yatarak sürüklendi ve yol kenarındaki bir çam ağacına arka bölümü çarparak durabildi. 
Kaza sonrası 112 Acil Servis ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaparken, Yatağan Bozüyük Mahallesi'nde tatbikat hazırlığı yapan ve yol güzergahında bulunan Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE) kazaya müdahale etti. Kazada araç sürücüsü Celalettin Karataş, sporcular Ramazan Kayı, Merve Ketenek, Halil Gürsoy, İsmail Kultuk ve Erdal Karataş Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. İki sporcu ise Özel Yücelen Hastanesine sevk edildi. Kazada bir kişinin durumunun ağır olduğu, diğer yaralı sporcuların durumlarının iyi olduğu açıklandı. 

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...