Bakırköy Adliyesi savaş alanına döndü

/ Kaynak: DHA
Bakırköy Adliyesi savaş alanına döndü

YAŞAM Haberleri  / DHA

Bakırköy Adliyesi'nde bir cinayet davası öncesinde taraflar birbirine girdi.

Bakırköy Adliyesi'nde görülen ikisi tutuklu dört sanıklı cinayet davasının tarafları, duruşma öncesi birbirine girdi. Yumruklar ve tekmelerin havada uçuştuğu, kemerlerin kullanıldığı kavga, bir kişinin yangın söndürme tüpünü sıkması ile dağıldı. Polis, üvenlik görevlileri araya girerek gurupları ayırdı. Güneşli'de 3 Haziran 2014 tarihinde 17 yaşındaki Ayhan Seven'i öldürdükleri iddiası ile ikisi tutuklu dört kişinin yargılandığı davanın görüldüğü Bakırköy Adalet Sarayı'nda sanıklar ve müşteki yakınları birbirlerine girdi. Adalet Sarayı'nın giriş katında bulunan Bakırköy 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ikinci duruşması için adliyeye gelen taraflar, duruşma öncesi birbirlerine girdi. Tekmeler ve yumrukların havada uçuştuğu kavga sırasında kemerlerle de birbirlerine vurdular.
Kavga sırasında bir kişinin yangın söndürme tüpünü kullanması, tarafların dağılmasına neden oldu. Ardından olay yerine gelen polis ve özel güvenlik, tarafları ayrı ayrı yerlerde tuttu.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...