Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cesedi 12 saat sonra bulundu!

Cesedi 12 saat sonra bulundu!

YAŞAM Haberleri

İzmir'de otomobiliyle çaya uçan (50) Mustafa Ozun, yaşamını yitirdi. Ozun'un cesedi yaklaşık 12 saat sonra tesadüfen köylüler tarafından bulundu.

İzmir'in Menderes İlçesi'nde, otomobiliyle Tahtalı Çayı'na uçan 50 yaşındaki Mustafa Ozun, yaşamını yitirdi. Ozun'un cesedi yaklaşık 12 saat sonra tesadüfen köylüler tarafından bulundu. Tahtalı Köprüsü altında dün saat 16.00 sıralarında kaza yapan otomobili gören köylüler, durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine giden jandarma ekipleri, köprüden Tahtalı Çayı'na uçtuğu anlaşılan 35 CNP 83 plakalı otomobilin sürücüsü Tire Eskioba Mahallesi Muhtar azası  Mustafa Ozun'un cesediyle karşılaştı. Jandarma ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından, Ozun'un cesedi, önce Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi Morgu'na ardından da otopsi için İzmir Adlı Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.
Tire'deki evinden İzmir'e gitmek için saat 03.00 sıralarında yola çıktığı öğrenilen Ozun'un kaza yaptığının yaklaşık 12 saat sonra farkedildiği ortaya çıktı. Evli ve 2 çocuk babası Ozun'un cenazesi otopsinin ardından yakınları tarafından alınarak, Eskioba Mahallesi'nde toprağa verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...