Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mezarda farklı kişi gömülü olduğu iddiası!

/ Kaynak: AA
Mezarda farklı kişi gömülü olduğu iddiası!

YAŞAM Haberleri  / AA

Adana'da, yaklaşık 30 yıl önce ölen kişinin mezarlıkta değil evinin yakınlarına gömülü olduğu ihbarı üzerine yapılan kazıda, iskelete rastlandı.

Alınan bilgiye göre, yaklaşık 30 yıl önce Feke İlçesine bağlı Mansurlu Köyünde yaşayan Abdullah Dönmez hakkında kayıp başvurusu yapıldı. İhbardan bir süre sonra Mersin'de bir kişi, tren çarpması nedeniyle öldü. Dönmez olduğu gerekçesiyle, cenaze Adana'daki Buruk Mezarlığına defnedildi.Feke İlçe Jandarma Komutanlığına yapılan ihbarda ise Buruk Mezarlığı'nda gömülü olan kişinin Dönmez'e ait olmadığı, Dönmez'in cesedinin evinin yakınlarındaki mezarda gömülü olduğu ihbarı yapıldı. Jandarma, Cumhuriyet Savcılığından alınan izinle yaptırdığı kazıda, bir insan iskeleti bulundu.
İskelete ait kemikler, incelenmek üzere Adana Adli Tıp Kurumuna götürüldü.
İskeletin Abdullah Dönmez'e ait olup olmadığının belirlenmesi, ölüm nedeni ve Buruk Mezarlığındaki mezarın kime ait olduğunun anlaşılması için soruşturma başlatıldı.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...