HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

150 arabanın lastiklerini kesti, sebebi ise 'pes' dedirtti!

/ Kaynak: DHA
150 arabanın lastiklerini kesti, sebebi ise 'pes' dedirtti!
Konya, Lastik, Haber, Son Dakika, Haber

YAŞAM Haberleri  / DHA

Konya kent merkezinde son iki gün içerisinde park halinde bulunan yaklaşık 150 aracın lastiğini bıçakla kesen şüphelide kan donduran ifade!

Park halinde bulunan yaklaşık 150 aracın lastiğini bıçakla kesen şüpheli 24 yaşındaki Serdar A. polis tarafından evine yapılan baskınla yakalandı. Serdar A. polise verdiği ifadede, "Askerlik dönüşünde sevdiğim kızı bana vermediler. Psikolojim bozuldu" dedi. Konya'nın merkez Karatay ve Meram ilçelerinde son iki gün içerisinde park halinde bulunan yaklaşık 150 aracın lastiklerinin kesilmesi üzerine polis harekete geçti. Lastikleri kesen kişinin gidiş güzergahı boyunca bulunan mobese ve çok sayıda işyerine ait güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis şüphelinin eşkalini belirledi. Belirlenen eşkal görevli ekiplere dağıtıldı. Yapılan çalışmalar sonrası şüphelinin hırsızlık, mala zarar verme ve tehdit gibi poliste 5 ayrı suç kaydı bulunan 24 yaşındaki Serdar A. olduğu tespit edildi.
150 arabanın lastiklerini kesti, sebebi ise 'pes' dedirtti!
EVİNEDE YAKALANDI

Şüphelinin kimliğini belirleyen ekipler daha sonra Serdar A.'nın, Karatay ilçesindeki evini tespit etti. Ekipler eve düzenledikleri baskında Serdar A.'yı yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheli ifadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.
Serdar A.'nın polise verdiği ilk ifadesinde, "Askere gitmeden önce sevdiğim bir kız vardı. Askerden geldikten sonra sevdiğim kızı bana vermeyip başkasına verdiler. Bende kendimi alkole verdim. Sinirlendim. Bıçakla araçların lastiklerini kesmişim. Çok sarhoştum. Yaptıklarımı pek hatırlamıyorum" dedi.
Polisteki sorgusu devam eden Serdar A., işlemlerinin ardından 'mala zarar verme' suçundan bugün adliyeye sevk edilecek.


YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...