Teneffüste 22 öğrenciyi arı soktu

/ Kaynak: DHA
Teneffüste 22 öğrenciyi arı soktu

YAŞAM Haberleri  / DHA

Bolu'da, 100'üncü Yıl İlkokulu'nda teneffüste bulunan öğrenciler ağacın altında yuvalanan arıların saldırısına uğradı.

Arıların soktuğu 22 çocuk alerji iğnesi yapılmasının ardından taburcu edildi. Beşkavaklar Mahallesi'nde bulunan 100'üncü Yıl İlkokulu'nda eğitim gören 1'inci sınıf öğrencileri sabah teneffüste okulun bahçesindeki bir ağacın yanında oyun oynarken, ağacın altındaki taşın altında bulunan yuvalarından çıkan arıların saldırısına uğradı. Çocuklar panik içerisinde kaçarken, öğretmenleri çocukları okula aldı. Okula gelen 112 Acil ekipleri arıların soktuğu 22 çocuğu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Ünitesi'ne kaldırdı. Alerji iğnesi yapılan öğrenciler bir süre müşahede altında tutuldu. Taburcu edilen öğrenciler aileleri tarafından evlerine götürüldü.
Bolu Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu çocuklara alerji iğnesi yapıldığını belirterek, şöyle konuştu:
"Çocuklar teneffüste oynarken ağacın altındaki taşın altında yuvalanan arılar bir anda çıkarak çocuklarımıza saldırıyor. 112 Acil'den 5 ekip okulumuza gelerek 22 çocuğumuzu acil servise götürdü. Alerji aşısı yapıldı. Öğrencilerimizin hiçbirinde alerji çıkmamıştır. Öğrenci velilerini hastaneye çağırdık. Hepsinin sağlık durumları iyi. Okul bahçesinde arıların yuvalandığı yeri ise belediyemiz ve Tarım Müdürlüğü gelerek ilaçlama çalışması yaptı." 


YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...