Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sultangazi'de 100 bin TL'lik kuyumcu soygunu!

/ Kaynak: İHA
Sultangazi'de 100 bin TL'lik kuyumcu soygunu!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Sultangazi'de bulunan bir kuyumcuya giren silahlı ve maskeli dört şüpheli, yaklaşık 100 bin TL değerindeki altını alarak kayıplara karıştı.

Olay, Sultangazi Fevzi Çakmak Caddesi 24 numarada bulunan bir kuyumcu da gerçekleşti. İddiaya göre, kuyumcuya giren maskeli ve silahlı dört soyguncu iş yeri sahibini silahla tehdit ederek yaklaşık 100 bin TL değerinde altını ve iş yeri sahibine ait silahı da alarak kaçtı. Soyguncular kuyumcudan çıktıkları sırada havaya da bir kaç kez ateş açtıktan sonra kayıplara karıştı. İş yeri sahibinin haber vermesi ile olay yerine çok sayda polis ekibi sevk edildi. Zırhlı araçlarla olay yerine gelen polis ekipleri caddeyi trafiğe kapatarak incelemelerde bulundu. Olaydan kısa süre sonra soygunda kullanıldığı belirlenen araç polis ekipleri tarafından yanmış olarak bulundu.  Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. 

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...