Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bugün hava nasıl olacak?

/ Kaynak: İHA
Bugün hava nasıl olacak?

YAŞAM Haberleri  / İHA

Meteoroloji'den alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı iç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak

Batı Karadeniz kıyıları, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Bursa, Yalova, Sakarya, Kocaeli, Bingöl, Muş, Batman ve Siirt ile İstanbul'un Anadolu Yakası, Elazığ ve Malatya'nın kuzey kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde Trabzon ve Rize çevreleri ile Artvin kıyılarında kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m2) olması bekleniyor.
Rüzgar genellikle kuzey yönlerden, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın kuzey ve batısı, Kuzey Ege ile Batı Karadeniz kıyılarında kuvvetlice (30-50 km/s) esecek.
Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:
Ankara: Parçalı yer yer çok bulutlu 21
İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Anadolu Yakası sağanak yağışlı 23
İzmir: Parçalı ve az bulutlu 29
Adana: Parçalı ve az bulutlu 31
Antalya: Az bulutlu 29
Samsun: Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 20
Trabzon: Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı (Yağışların; sabah saatlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor) 20
Erzurum: Çok bulutlu, akşam saatlerine kadar yağmur ve sağanak yağışlı 16
Diyarbakır: Parçalı yer yer çok bulutlu 27 

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...