Elektrik akımına kapılan işçilerden biri öldü

/ Kaynak: DHA
Elektrik akımına kapılan işçilerden biri öldü

YAŞAM Haberleri  / DHA

İzmir'de sulama barajı inşaatında taşeron firmaya bağlı çalışan 2 işçi, arıza yapan taş eleme makinesini kontrol için üzerine çıktıklarında akıma kapıldı.

İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde sulama barajı inşaatında taşeron firmaya bağlı çalışan 2 işçi, arıza yapan taş eleme makinesini kontrol için üzerine çıktıklarında akıma kapıldı. Hastaneye kaldırılan işçilerden 49 yaşındaki Ayhan Sabancı öldü, arkadaşı 50 yaşındaki Mehmet Gökçe ise tedaviye alındı.
Kayaköy Mahallesi'nde DSİ tarafından yapımı süren Aktaşlı Barajı inşaatını yürüten taşeron firmanın elektrik işçileri, dün öğlende, arıza yapan taş eleme makinesini kontrol etmek için üzerine çıktı. Kaçak nedeniyle elektrik akımına kapılan işçiler Ayhan Sabancı ile Mehmet Gökçe, ağır yaralandı. Diğer mesai arkadaşlarının otomobille Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırdığı yaralılardan Gökçe, yapılan ilk müdahale sonrası, ambulansla, İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevkedildi. İşçilerden Sabancı, kurtarılamadı. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.


YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...